Inspiratie voor wonen en slapen

Kom inspiratie opdoen voor de woonkamer en slaapkamer. Bij ons in de showroom in Weert zorgen we er met de mooiste meubels en complete woonprogramma’s voor dat je de nieuwste trends kunt ontdekken of door onze ervaren adviseurs kunt laten adviseren. Kom inspiratie opdoen voor een mooi nieuw meubel of om het interieur volledig om te gooien, wij zorgen ervoor dat jij mooi kunt wonen en heerlijk kunt slapen.

Wooninspiratie bij Buco Wooncentrum

Richt uw inspiratie bijvoorbeeld op het wonen in het algemeen. We laten u de trends van dit moment zien en wijzen bijvoorbeeld op de materialen die het de komende jaren goed gaan doen. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar trends waarmee we de interieurs van dit moment een paar stappen voor zijn, zodat u voor de komende jaren een mooie keuze maakt.

Op het gebied van wonen hebben we in de showroom een uitgebreide collectie meubels voor u staan. Het gaat dan bijvoorbeeld om mooie banken en eetkamerstoelen, net als de relaxfauteuils die u bij de bank kunt zetten of de tafels die u met de stoelen kunt combineren.

 

Tip: het is de combinatie van stoffen, kleuren en materialen die ervoor zorgt dat er een interieur met uitstraling ontstaat. Onze adviseurs in de showroom in Weert laten u graag de mooie combinaties zien, om inspiratie op te doen voor uw eigen woning.

 

Uiteraard kunt u tevens inspiratie op komen doen voor bijzondere accessoires en andere vormen van sfeeraankleding. U kunt dan denken aan onze uitgebreide collectie op het gebied van verlichting en karpetten, net als ons moderne en hippe concept design depot waarmee we ervoor zorgen dat u het interieur op betaalbare wijze naar een hoger niveau kunt tillen.

Inspiratie voor de slaapkamer

In de showroom in Weert kunt u inspiratie komen opdoen voor zowel de woon- als de slaapkamer. Dat betekent dat u de belangrijkste ruimten in huis volledig opnieuw kunt inrichten of dat u er met een leuk accessoire voor kunt zorgen dat de sfeer er nog fijner op wordt. Bekijk onze uitgebreide inspiratie pagina op het gebied van slapen of neem bijvoorbeeld alvast een kijkje bij onze boxsprings.

We zorgen er online voor dat u alvast een aantal van de matrassenbodems en bijvoorbeeld merken zoals Tempur en Sealy kunt bekijken. Wellicht helpt het u om inspiratie op te doen en kunnen we daarmee aangeven wat u bij ons in de showroom kunt verwachten.

We zorgen er daar bijvoorbeeld met de kastsystemen en de kussens of dekbedden voor dat u de complete slaapkamer op een mooie nieuwe manier kunt inrichten of dat u daarvoor in ieder geval inspiratie op kunt doen.

Kom naar de showroom in Weert om te ontdekken welke inspiratie u op kunt doen en wat er beschikbaar is op basis van de nieuwste trends voor de woonkamer en slaapkamer. Daarnaast kunt u online alvast op uw gemak een deel van het assortiment ontdekken, aan de hand waarvan u de veelzijdigheid en hoge kwaliteit kunt bekijken.