Wakker worden !!

Een energieke dag begint met uitgerust wakker worden. Omdat u tenminste één derde van uw leven in bed doorbrengt, is het belangrijk te kiezen voor het juiste slaapcomfort. Met de producten uit onze collectie heeft u de zekerheid te genieten van een optimale en verantwoorde nachtrust.

Bovendien bieden wij linnenkasten in héél véél maten, kleuren en materialen. Kies voor de oplossing die het beste past bij uw persoonlijke opbergwensen. En laat u niet alleen verrassen door de mooiste linnenkasten, maar ook door de mogelijkheden van echt maatwerk. Want of U nu een rechte of een schuine wand heeft, een hoog of een laag plafond, een diepe of een ondiepe ruimte: alles is mogelijk. Mooi maatwerk dus!

In onze slaapstudio vindt u enkel topmerken zoals: Tempur, Sealy, Velda, Nolte, Nachtrijk, Castella.Tempur

…werkt drukverlagend !
Anders dan een matras met pocketveren, latex of schuim vormt een TEMPUR matras zich naar het lichaam in plaats van andersom.

Een TEMPUR matras bevat geen zones en bouwt geen tegendruk op waardoor een gevoel van gewichtloosheid ontstaat.
Niet voor niets vindt het TEMPUR materiaal zijn oorsprong in de ruimtevaart! Lees meer

Tempur...............

… is temperatuurgevoelig
TEMPUR bestaat uit open cellen welke zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht vormen naar de contouren van het lichaam. Wanneer het matras niet wordt beslapen keert het altijd weer terug naar haar oorspronkelijke vorm.…optimaliseert de bloedsomloop
Een TEMPUR matras zorgt voor minder drukpunten waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd. 

Tempur

Kies de matras die perfect bij u past; Original, Cloud en Sensation, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam. Iedere collectie is ook verkrijgbaar in een Breeze uitvoering voor een koelere ervaring.

lees meer

vanaf

Sealy

 

Het Amerikaanse matrassenmerk Sealy is nu ook in de Benelux verkrijgbaar. Het merk bestaat al 125 jaar en combineert betaalbaar design met optimaal comfort en ondersteuning.
In de nieuwe Sealy Hybrid matrassen wordt ventilerend traagschuim gecombineerd met pocketveren. Hierdoor is een weldadige nachtrust gegarandeerd.

nieuw
nieuw

NXTday boxsprings

  • Kwaliteit uit Europa
  • Individueel design
  • Comfortabel slapen
  • Uitstekende ventilatie
  • Verbetering bioritme
  • Pullbackpro
  • Innovatief 5-knik-systeem

Slapen inspiratie

Slapen doen we iedere dag en draagt sterk bij aan onze gezondheid. Met de bedden van merken als NXTday, Sealy en Tempur kunt u rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, altijd op basis van een goed advies door onze adviseurs. Kom naar de showroom in Weert, waar u de bedden op uw gemak kunt komen uitproberen. Bovendien helpen we u graag inspiratie op te doen voor het slapen, bijvoorbeeld in combinatie met een mooie slaapkamerkast of een ombouw voor het bed.