Modern, lifestyle en klassiek... Een greep uit onze collectie

Bij ons vind je een groot aanbod in zitmeubelen, complete woonkamerprogramma´s, eetkamertafels, stoelen, slaapkamers, matrassen en lattenbodems. Maar ook een ruime collectie karpetten en verlichting voor de finishing touch! Wij bieden legio mogelijkheden op het gebied van kleur, uitvoering en maten. Veel kasten, dressoirs etc kunnen wij qua kleur en uitvoering aanpassen aan reeds bestaande kleuren uit jouw interieur.

Maatwerk en totaaladvies vinden wij vanzelfsprekend!

Verder zijn wij dealer van de bekende Novastyl groep. Een uitgekiende meubelformule op het gebied van klassieke en moderne woninginrichting. Een rijk en internationaal aanbod van meubelen tegen de scherpste prijzen met de beste service!

 

Mogen onderstaande foto's voldoende inspireren om onze collectie ook in het echt te bewonderen.

 

Huis compleet renoveren of toe aan iets nieuws? Wij helpen graag verder. Totaaladvies i.c.m. onze services. Daar staan wij bekend om.Interieuradvies & Ontwerp

Voor elke klant een exclusieve VIP behandeling! Of 't nu gaat om de kleuren, maatwerk, de allermooiste meubelen of om 't totaalplaatje. Wij luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en geven persoonlijk interieuradvies. Graag komen wij bij je thuis om te kijken en te meten. Met als resultaat een mooie impressie van jouw nieuwe interieur.

Mooi maatwerk!

Geen mens is gelijk, geen interieur is hetzelfde. Daarom bieden wij ongekend veel mogelijkheden voor maatwerk. Zo stel je met onze banken en fauteuils zelf de zitgroep van je dromen samen.

Woonprogramma's

Op zoek naar een nieuwe kast, dressoir of misschien Tv meubel?

Het is vrijwel allemaal mogelijk.....een beetje hoger, lager, langer, korter.
Een groot deel van onze collectie woonprogramma's biedt deze unieke mogelijkheden.

Oog voor detail !

Bij het ontwerp van onze meubelen staan design, comfort en duurzaamheid
centraal. Gemaakt met liefde voor het vak zodat bijzondere details niet ontbreken !

 

Heerlijk achterover leunen

Deze all-time klassieker is een spraakmakende comfortbank. De heerlijke zittingen in combinatie met de comfortabele rugkussens, welke uitgevoerd kunnen worden met een soepel ratelverstelbare hoofdsteun, zorgen ervoor dat je optimaal kunt relaxen als je (optioneel) ervoor kiest om de benen even hoog te leggen d.m.v. de electrische relaxverstelling.

 

Bij model Porty draait het puur om comfort. Dit voel je niet alleen terug in de heerlijke zittingen en boordevol mogelijkheden, maar ook in het zachte, open, natuurlijke leder dat wij aanraden op deze bank..

Wonen Inspiratie

Wooninspiratie opdoen? Kom naar onze showroom in Weert. Onze adviseurs laten u graag de verschillende duurzame meubelen zien. Bekijk de kasten waarmee u op een mooie wijze opbergruimte kunt creëeren of de eettafels en eetkamerstoelen die een mooi contrast kunnen vormen ten opzichte van de tafel. U heeft de keuze uit alle meubelen en compleet ingerichte slaapkamers of woonkamers: wij helpen u  inspiratie op te doen op het gebied van wonen.