Modern, lifestyle en klassiek... Een greep uit onze collectie

In onze showroom vindt u een groot aanbod in zitmeubelen, complete woonkamerprogramma´s, eetkamertafels en stoelen, slaapkamers, matrassen en lattenbodems. Maar ook een ruime collectie karpetten en verlichting voor de finishing touch! Wij bieden u legio mogelijkheden op het gebied van kleur, uitvoering en maten. Veel programma´s kunnen wij qua kleur en uitvoering aanpassen aan reeds bestaande kleuren in uw interieur.

Maatwerk en totaaladvies vinden wij vanzelfsprekend!

Verder zijn wij dealer van de bekende Novastyl groep. Een uitgekiende meubelformule op het gebied van klassieke en moderne woninginrichting. Een rijk en internationaal aanbod van meubelen tegen scherpe prijzen!

 

Mogen onderstaande foto's u voldoende inspireren om onze collectie ook in het echt te bewonderen.

Bekijkt u ook eens de site van www.novastyl.nlInterieuradvies & Ontwerp

Voor elke klant een exclusieve VIP behandeling ! Of 't nu gaat om de kleuren, maatwerk, de allermooiste meubelen of om 't totaalplaatje. Wij luisteren naar uw wensen, denken met u mee en geven u persoonlijk interieur advies. Graag komen wij bij u thuis om te kijken en te meten. Met als resultaat een mooie impressie van uw nieuwe interieur.

Mooi maatwerk!

Geen mens is gelijk, geen interieur is hetzelfde. Daarom bieden wij ongekend veel mogelijkheden voor maatwerk. Zo stelt u met onze banken en fauteuils zelf de zitgroep van uw dromen samen.

Woonprogramma's

Het is vrijwel allemaal mogelijk.....een beetje hoger, lager, langer, korter.
Een groot deel van onze collectie woonprogramma's biedt deze unieke mogelijkheden.

Stel zelf uw unieke bankstel samen !

Veel zitgroepen zijn helemaal samen te stellen zoals u dat wilt.
Een groot scala aan zit-elementen, verschillende armleuningen, zit-hoogte,
zit-diepte......u mag het zeggen.

Nieuw
nieuw

Oog voor detail !

Bij het ontwerp van onze meubelen staan design, comfort en duurzaamheid
centraal. Gemaakt met liefde voor het vak zodat bijzondere details niet ontbreken !

 

Heerlijk achterover leunen

Bij dit model kunt u de rugdiepte zelf instellen d.m.v. flexibele ruggen.
Actief zitten of heerlijk acherover leunen.

Wonen Inspiratie

Wooninspiratie opdoen? Kom naar onze showroom in Weert. Onze adviseurs laten u graag de verschillende duurzame meubelen zien. Bekijk de kasten waarmee u op een mooie wijze opbergruimte kunt creëeren of de eettafels en eetkamerstoelen die een mooi contrast kunnen vormen ten opzichte van de tafel. U heeft de keuze uit alle meubelen en compleet ingerichte slaapkamers of woonkamers: wij helpen u  inspiratie op te doen op het gebied van wonen.