Tempur One Stitch

Tempur One Stitch

Ervaar iedere nacht de kwaliteit die je verwacht van TEMPUR® met deze boxspring ONE™ Stitch vlak. De boxspring is ontworpen door Deense ontwerpers & ingenieurs. Dat zie je én dat voel je, want het Scandinavisch uiterlijk en slaapcomfort liegen er beiden niet om. Het hoofdbord Stitch heeft een mooie, slanke vormgeving en is voorzien van een stiknaad. De naar buiten staande, houten pootjes maken het Scandinavisch design helemaal af!

 

Slaapcomfort
Op deze vlakke (niet verstelbare) boxspring geniet je van het comfort van een pocketvering boxspring met daar bovenop het TEMPUR® ONE™ matras van 20 cm hoog. Dit matras combineert de voordelen van het geavanceeerde, authentieke TEMPUR® materiaal zodat je geniet van een uitstekende ventilatie en een perfecte drukgverlaging. Een geweldige nachtrust gegarandeerd!

 

Levering en garantie
Wij leveren de boxspring gratis bij je thuis af en onze bezorgers monteren de boxspring geheel kosteloos. De boxpring heeft 10 jaar garantie volgens de Buco voorwaarden en op de matrassen zit tevens 10 jaar volledige garantie.

 

Onderhoud
Om de boxspring fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het stoffen frame en hoofdbord uit te zuigen met een stofzuiger.

 

De boxspring is tevens verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare variant.

Prijs op basis van 120x200cm

Van €2.747,00
€2.060,00

Persoonlijk advies?

Maak een afspraak