Lacq Highboard

Highboard in matlak, kan ook in glans of hout. In afmeting aanpasbaar.

 

Het verhaal van Battistella en Novamobili begon in 1952, toen jonge Alfredo Battistella, nadat hij leerde de geheimen van houtbewerking in het atelier van een meester, kocht een klein industrieel gebouw en begon om meubels te produceren, werkt samen met zijn medewerkers en vrienden. Het waren jaren van hard werken en veel enthousiasme, een tijd van nieuwe technologieën en nieuwe trends in de markt, die Alfredo Battistella, dankzij zijn aangeboren ondernemingsgeest, uitprobeerde op zijn firma die al snel was om een benchmark voor Italiaanse interieur geworden.

De design en ontwikkelings afdeling bij Novamobili is van fundamenteel belang voor de onderneming, het is hier in het feit dat de nieuwe inrichting oplossingen en ideeën vorm krijgen en worden getest. Een in-house team van ontwerpers en ingenieurs, met behulp van cutting-edge software, volgt het hele proces, vanaf de schepping van de eerste prototypes op haalbaarheid testen van materialen, productie-cycli, functie en eco duurzaamheid, tot goedkeuring en planning van industriële productie.

Als deze factoren zorgen ervoor dat Nova Mobili altijd voorop loopt met zijn collectie. En bewijst dat Italiaans design niet duur hoeft te zijn.

Persoonlijk advies?

Maak een afspraak