Urban Cotton is een platform voor creatief talent, ontstaan in de creatieve en rauwe hotspot Amsterdam Noord. Wij bieden een unieke collectie van werken: van wandkleden tot schilderijen, foto’s en multi-mediawerken. De beschikbare collectie staat niet volledig op onze website. Er zijn namelijk zo veel mogelijke keuzes dat wij deze niet allemaal kunnen weergeven. Met de designs van Urban Cotton verwelkom je een creatieve en innovatieve sfeer in ieder vertrek. Of je er nou leeft, slaapt, eet, ontspant, feest, of werkt.  

 

Al werken zijn ontworpen door creatief talent uit het netwerk van Urban Cotton. Doordat wij de creatieven de artistieke vrijheid geven, zijn wij in staat om het unieke verhaal achter ieder kunstwerk vast te leggen. Zo is elk design als het ware een handtekening van de ontwerper. Het bijdragen aan creatief talent is Urban Cotton's en onze missie. Dit doen wij door de kunstenaars een podium te bieden en door een vast percentage van de verkochte werken direct uit te keren aan de maker.

 

100% biologisch katoenen wandkleden

De gehele unieke collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen. Breng je interieur tot leven en maak het écht persoonlijk met een van deze originele eyecatchers. Met een goede mix van uiteenlopende stijlen, is er een passend wandkleed voor ieder interieur. Van bohemian tot industrieel en van landelijk tot modern. Onze wandkleden zijn te koop direct vanuit de winkel of op commissiebasis. Kijk ook vooral eens bij Urban Cotton zelf, deze unieke werken kunnen wij namelijk ook voor jou bestellen.