Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Colofon Buco Wooncentrum

De website https://www.buco-wooncentrum.nl/ is het officiële orgaan van Buco Wooncentrum via internet.

Zorg voor de website

Buco Wooncentrum besteedt veel zorg & aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op zijn website. Onjuistheden & onvolledigheden kunnen echter wel voorkomen. Buco Wooncentrum behoudt zich dan ook het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen. Buco Wooncentrum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheden en onjuistheden in de gepubliceerde informatie. Bepaalde verwijzingen op deze website linken door naar andere websites welke door derden zijn opgezet en ook door derden wordt bijgehouden. De initiatiefnemers achter Buco Wooncentrum hebben dan ook geen invloed op de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op de websites waarnaar wordt verwezen. Buco Wooncentrum aanvaardt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een ahref; hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Inhoud van deze website en auteursrecht

Het auteursrecht op deze website is in handen van Buco Wooncentrum. De inhoud of delen daarvan (in de breedste zin van het woord) zoals zichtbaar op de webpagina's binnen www.buco-wooncentrum.nl/ zijn auteursrechtelijk beschermd. Schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende is nodig als de inhoud wordt gebruikt op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website. De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van Buco Wooncentrum. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Zie ook onze privacypagina.

Webdesign en ontwikkeling webshop

De Buco Wooncentrum website is binnen een prettige samenwerking met website bureau Cross Internet tot stand gekomen. De vormgeving, het webdesign, webhosting, de bouw alsmede het webdevelopment is door dit bureau gerealiseerd.

Graag een vraag stellen?

Heb je een vraag of een opmerking over deze site, de content op deze site of onze producten? Neem dan contact op met de webredactie via weert@buco-wooncentrum.nl.

Loading...