Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Wonen

Wonen in stijl bij Buco Wooncentrum, wij zorgen er in de showroom voor dat je inspiratie op kunt doen of onze adviseurs specifieke vragen kunt stellen. Met onze uitgebreide collectie op het gebied van wonen zorgen we voor complete woonprogramma’s en verlichting, net als karpetten of de mooie banken en eetkamerstoelen die er beschikbaar zijn.

Brochure downloaden
Meer lezen Minder lezen
Wonen

Zitmeubelen en wonen

Werp online een blik op ons uitgebreide assortiment voor wonen of kom naar de showroom om de verschillende meubelen zelf vast te pakken en uit te proberen. We nodigen jou graag uit om op de heerlijke banken te komen zitten, waar we je meer kunnen vertellen over de gebruikte materialen en de invloed daarvan op de warmte van het interieur.

Bekijk de eetkamerstoelen en de tafels die er beschikbaar zijn. We helpen je graag alles goed op elkaar af te stemmen, bijvoorbeeld met een grote lamp boven de eettafel. Op die manier ontstaat er een verlenging van de keuken, als centrale plaats van het huis. En lekker onderuit zakken bij de bank? Daarvoor zijn onze relaxfauteuils uitstekend geschikt.

Complete woonprogramma’s en verlichting

Zoals je misschien merkt richten we ons op de verschillende elementen van wonen, we zorgen er met de complete woonprogramma’s voor dat je de complete woonkamer om kunt gooien of dat je eenvoudig inspiratie op kunt doen.

Daarmee helpen wij je ook graag op weg op het gebied van verlichting. Met de juiste verlichting creëer je eenvoudig een mooie sfeer in huis, mits je de combinatie van bijvoorbeeld directe en indirecte verlichting op de juiste manier maakt. Onze adviseurs helpen daar graag mee op weg, zodat er voldoende functionele verlichting en sfeerverlichting aanwezig is in huis.

Karpetten

Bekijk verder bijvoorbeeld onze karpetten, een exclusieve eigentijdse collectie. Speel met allerlei mooie accessoires om het interieur net wat meer uitstraling te geven en de belangrijke contrasten en accenten aan te brengen. Het is op die manier heerlijk wonen in een mooie woonkamer, eetkamer en de rest van het huis.

Interieuradvies- en ontwerp voor wonen

We helpen graag op weg met inspiratie om mooi te wonen. Bovendien kunnen we een interieuradvies of -ontwerp voor je maken, waarmee we eenvoudig aangeven hoe je de mogelijkheden van jouw huis optimaal kunt benutten. Kom naar de showroom of doe online alvast inspiratie op, onze adviseurs staan voor alvast klaar.

Er zijn verschillende woonstijlen, maar jij moet je er thuis voelen. Daarom kun je in onze woonwinkel in Weert volop wooninspiratie opdoen. De mooiste meubelwinkel van Nederland vind je natuurlijk in Weert!

Loading...