Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Woonstijl Buco

Woonstijl Buco is de stijl welke wij in de loop der jaren zelf hebben ontwikkeld. Bij ons vind je een herkenbare touch van Scandinavisch- en Italiaans design waarbij fijne- en organische lijnen in harmonie en balans worden samengebracht.  

Buco design kenmerken

Bij een Buco interieur denken wij aan rijke maar toch verfijnde materialen als geweven stoffen, leder, keramiek, hout en metaal. Strakke wanden gecombineerd met behang voor extra textuur. Qua kleurgebruik zeggen wij dat je vooral moet kijken naar de ruimte én jouw eigen persoonlijke voorkeur, wij vullen dit graag aan met contrasterende kleuren. Elke woonstijl is anders. Daarom heeft ons team van experts altijd aandacht voor de laatste trends op het gebied van wonen, slapen en design. We hebben de nieuwste collectie meubelen in onze woonwinkel in Weert.

Interieur advies?

Buco Wooncentrum heeft een uniek woon-dromen concept. Bij een restyling of verbouwing nemen wij namelijk al jouw werk én zorgen uit handen. Je kunt geheel onbekommerd naar het eindresultaat toeleven. Persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt namelijk onze kracht en dat is hoe wij werken.

Delen op social media:
Loading...