Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken
Sale | Tot 70% korting | Snel leverbaar

Slapen

Buco Wooncentrum is uw specialist in slapen. We zorgen er met onze uitgebreide collectie en ruime showroom in Weert voor dat u een complete slaapkamer kunt komen inrichten of dat we een nieuw bed kunnen adviseren. We luisteren graag naar uw wensen en kunnen u op basis daarvan vertellen over de verschillende materialen en oplossingen die er beschikbaar zijn. We kunnen u de boxsprings en andere matrassenbodems laten ervaren, net als de topmerken op het gebied van slapen, Tempur en Sealy. Op die manier bent u voor de slaapkamer bij ons aan het juiste adres. Wonen begint bij Buco Wooncentrum!

Brochure downloaden
Meer lezen Minder lezen
Slapen

Boxsprings en matrassenbodems

Onze boxsprings zorgen voor een robuuste uitstraling en daarmee een indrukwekkende verschijning in de slaapkamer. Dat is echter niet alles waar ze voor zorgen, ze staan namelijk ook bekend om hun uitstekende slaapcomfort. Goed slapen begint met een goed bed, vandaar dat het verstandig is om die uit te komen proberen in de showroom.

Dat geldt uiteraard ook voor de andere matrassenbodems die er beschikbaar zijn. We zorgen er daarmee voor dat u de verschillende mogelijkheden op uw gemak met elkaar kunt vergelijken, om daar een goed beeld van te krijgen. De adviseurs bij ons in de showroom in Weert helpen u graag een keuze te maken op basis van de wijze waarop u het liefste slaapt.

Topmerken op het gebied van slapen

Op het gebied van slapen voeren we verschillende topmerken, waar Tempur en Sealy twee goede voorbeelden van zijn. We zorgen er daarmee voor dat u heerlijk ontspannen in slaap zal vallen en de volgende morgen weer fris zal ontwaken.

Kastsystemen, kussens en dekbedden

Tenslotte bent u bij ons aan het juiste adres om de slaapkamer verder in te richten. Bekijk bijvoorbeeld de kastsystemen om kleding en andere spullen op te bergen, net als de kussens en dekbedden om wat meer sfeer aan te brengen. Waar u ook naar op zoek bent, Buco Wooncentrum is uw specialist op het gebied van slapen. 

Bedden zijn er in alle vormen en maten. Of je nu op zoek bent naar een tweepersoons bed of tweepersoons boxspring, ons assortiment heeft een breed scala aan diverse vormen en maten bedden. Kom snel naar onze beddenwinkel in Weert voor het beste slaapadvies!

Loading...