Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Ons team

Onze medewerkers staan voor jou klaar en voorzien je graag van professioneel interieuradvies. Benieuwd naar onze knappe koppen? Maak hieronder kennis met het team van Buco Wooncentrum.

Albert Buck
Albert Buck 7e generatie

Als directeur kom je mij op alle afdelingen tegen. Op het gebied van financiën, boekhouding en IT ben ik het 1e aanspreekpunt. Als je kort de tijd neemt op onze website zie je dat wij een bedrijf zijn met een lange historie. Graag wil ik die traditie voortzetten waarbij zowel onze klanten als ook onze eigen mensen centraal staan.

Alain Buck
Alain Buck 8e generatie

Met de tijd mee gaan is erg belangrijk, daarom houd ik trends en ontwikkelingen nauw in de gaten. Ik kijk altijd of er nieuwe toeleveranciers zijn welke nog beter bij onze visie aansluiten. Je vindt mij overal binnen Buco, ik ben de vliegende keep, maar houd mij graag bezig met onze profilering, website aanpassingen en verbeteringen in de showroom.

Astrid Buck-Schmidt
Astrid Buck-Schmidt Administratie

De boekhouding wordt door mij verzorgd. Ik controleer de bestellingen en betalingen van alle bestelde goederen. Op "special events" kom je mij tegen als gastvrouw en draag ik o.a. zorg voor de catering.

Andrea
Andrea Interieuradviseuse

Een interieur creëren waar jij helemaal blij van wordt, dat is mijn passie. Ik vind 't geweldig om jouw nieuwe designkast of kledingkast in 3d-software uit te werken. Op het gebied van woon- en slaapkamer meubels ben je bij mij aan het juiste adres.

Thijs
Thijs Interieuradviseur

Heb je vragen over een meubel op het gebied van wonen of slapen? Dan help ik je graag verder. Met meer dan 30 jaar ervaring kan ik jou het juiste advies geven. Mijn specialisme ligt op het gebied van bedden, matrassen én bankstellen.

Monique
Monique Interieurontwerpster

Met meer dan 15 jaar ervaring als interieurontwerpster ben ik het creatieve brein achter onze interieurplannen. Ik help jou graag verder om jouw ultieme droominrichting te realiseren. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends op het gebied van wonen, slapen en design.

Eugene
Eugene Expeditie planner en beheerder

Zodra je meubels bij ons in het magazijn binnenkomen dan neem ik contact met jou op om een afspraak in te plannen. Ik heb een goed overzicht over alle goederen in ons magazijn en ga secuur te werk om jouw nieuwe meubel zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen.

Jack
Jack Expeditie en (Service)Monteur

Al 25 jaar werk ik bij Buco als meubelbezorger en servicemonteur. Met deze ervaring kan ik iedere situatie inschatten en passende leveringsmogelijkheden voorstellen. Jouw nieuwe meubel plaats ik graag met de meeste zorg, zodat je er nog jaren van kunt genieten.

Jos
Jos Expeditie en (Service)Monteur

Met veel diverse ervaring op het gebied van bezorging en montage kom ik graag bij jou aan huis om jouw nieuwe aankoop te leveren. Bij de montage meet ik alles na en ga ik precies te werk om het beste resultaat neer te zetten.

Peter
Peter Expeditie en (Service)Monteur

Als het op ingewikkeld montagewerk of lastige reparaties neerkomt, heb ik altijd een oplossing. Met jarenlange uitgebreide ervaring als timmerman en meubelmaker kan ik de uitdaging aan. Om die reden ben ik de duizendpoot op het gebied van service en reparaties.

Loading...