Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Inspiratie en design komen samen in onze showroom in Weert

In onze showroom kun je je laten onderdompelen in een wereld van luxe en comfort. Op ruim 4000 vierkante meter vind je een uitgebreid assortiment meubelen, in verschillende stijlen en van diverse merken. Ontdek de ideale balans tussen vorm en functie in onze showroom. Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen en van gedachten te wisselen over jouw droominterieur.

Deskundig woon- en interieuradvies

Wij doen meer dan alleen het aanbieden van designmeubels. Ons streven is om jouw droom op het gebied van interieur werkelijkheid te laten worden. Of je al een beeld voor ogen hebt of nog zoekende bent wat betreft je persoonlijke smaak, wij voorzien je graag van passend interieuradvies.

Je maakt een afspraak, wij maken tijd voor jou

Maak een afspraak in onze showroom voor een vrijblijvende kennismaking, of kies voor een van onze exclusieve adviespakketten. In alle gevallen zullen wij samen met jou kijken wat je wensen en eisen zijn, waarna wij je van een passend advies zullen voorzien. Welk pakket je ook kiest: onze gastvrijheid staat altijd op nummer één.

Bekijk onze collectie met eigen ogen

Of je nu kiest voor een enkel design meubelstuk of je hele interieur wilt aanpassen; je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Met een bezoek aan onze showroom weet je zeker dat de door jou uitgekozen meubelen daadwerkelijk aan jouw wensen voldoen. Meer nog dan via een website, kun je je laten inspireren, doordat wij een uitgebreid assortiment kunnen laten zien in onze showroom. Laat je verrassen door interessante combinaties van stijlen.

Wij heten je graag van harte welkom in onze showroom

Boek een showroomafspraak

Bezoek BUCO Wooncentrum

Hoogveldstraat 16
6002 BS Weert

Route plannen

Loading...