Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Bree's New World

Buco wooncentrum laat je graag de meubelen zien van Bree’s New World. Dit Nederlandse ontwerpbedrijf gaat voor een collectie die alles behalve doorsnee is. Ze laten zich niet beperken door één stijl of type interieur. Zij kiezen voor uiteenlopende materialen en ontwerpen, met een geheel eigen karakter. Bree’s New World onderscheidt zich door hun lef en hun veelzijdigheid, maar ook door het feit dat hun meubelen grotendeels in Nederland geproduceerd worden. Bekijk hier welke items van Bree's New World je bij ons terug kunt vinden.

 

Meer lezen Minder lezen
Bree's New World

De collectie van Bree's New World

Bree's New World is een modern ontwerpbedrijf en fabrikant van design meubelen, die hoofdzakelijk in Nederland worden geproduceerd. Dit trendsettende bedrijf blijft ontwikkelen aan hun uitgebreide en gedurfde collectie. Dat maakt Bree's New World alles, behalve saai. Of je nu zoekt naar een retro, industriële of juist organische look, de collectie van Bree’s New world biedt het allemaal. Bree’s New World gaat mee met de nieuwste meubeltrends, zonder hun eigen karakter te verliezen. 

Een merk met geschiedenis

Bree’s New World vindt zijn oorsprong in de haringvisserij. Wanneer de visserij tijdelijk stil lag, verschoof de aandacht als vanzelf naar houtbewerking. Hierdoor ontstonden in Vlaardingen, waar dit bedrijf van oudsher gevestigd is, meubelfabrieken. De grootvader van de huidige directeur kwam van een reis terug met cognacvaten, om vis in te bewaren. Er werd hem geadviseerd dit niet te doen, waardoor hij de vaten gebruikte om meubelen van te maken. Dit werd de basis voor het latere Bree’s New World.

Bree's New World: helemaal van nu

Door te kiezen voor meubelen uit de collectie van Bree’s New World, kies je voor meubelstukken die:

  • helemaal van nu zijn,
  • getuigen van lef,
  • een oer-Hollandse geschiedenis hebben en
  • grotendeels in Nederland geproduceerd worden.
     

Het breed georiënteerde team van dit veelzijdige merk staat garant voor gedurfde ontwerpen en spannend materiaalgebruik. 

Bekijk online de producten die wij van dit bijzondere bedrijf bieden. Of kom langs in onze showroom, om deze meubelen in het echt te bewonderen. Wij geven jou graag advies over dit en andere merken.
 

Loading...