Onderhoud en eigenschappen

Uw aanwinst verdient natuurlijk ook zorgvuldig en zorgzaam onderhoud. In onderstaand document " zitmeubeleigenschappen" vindt u de belangrijkste kenmerken van hedendaagse zitmeubelen.

Welke onderhoudsmethode is de beste?  En welk onderhoudsproduct past daar het best bij?

Mocht u nog vragen hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst!
* Garantie: let op de voorwaarden! Onze meubelen zijn kwaliteitsproducten. In veel gevallen krijgt u er dus ook garantie op. Maar let u altijd goed op de voorwaarden. Er zijn omstandigheden waarin u zich niet op de garantie kunt beroepen. Daarom ook zijn de beschrijving van de materiaaleigenschappen en de onderhoudsaanwijzingen die u hier vindt erg belangrijk.

Download de folder


Onderhoud en eigenschappen

Mooie meubelen verdienen het juiste onderhoud, op basis van de specifieke eigenschappen. Bekijk de kenmerken van onze zitmeubelen en kies op basis daarvan de juiste onderhoudsmiddelen. In de showroom in Weert adviseren onze specialisten u graag het juiste onderhoud, om de materialen van de zitmeubelen zo lang mogelijk mooi te houden. Bekijk de garantievoorwaarden en zorg er met het juiste onderhoud voor dat de eigenschappen een duurzaam karakter krijgen.