Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken
Sale | Tot 70% korting | Snel leverbaar

Woonstijl Contemporary

Een contemporary interieur is een modern gemend interieur, het heeft herkenbare elementen van een landelijk, klassiek, Italiaans en modern interieur. Het is vooral functioneel en minimalistisch, past altijd in de huidige tijdsgeest én is een tijdloze stijl. Contemporary is een rustige woonstijl, waarbij veel lichtinval en architectonische invloeden een rol spelen. Naar onze mening is een contemporary inrichting een tijdloze klassieker voor heel veel interieurs!

Contemporary design kenmerken

Een contemporary design of inrichting leent veel invloeden uit het modernisme, minimalisme en art-deco. Een contemporary interieur is sterk vergelijkbaar met een modern interieur. Waar een modern interieur sneller strak, tijd- en trendgebonden aanvoelt, scoort een comtemporary interieur juist weer hoog in warme elementen en een behaaglijk gevoel. De kenmerkende strakke lijnen, tijdloze interieurinvloeden, klassieke invloeden en verschillende uitspringende texturen zorgen voor het bekende "contemporary". Elke woonstijl is anders. Daarom heeft ons team van experts altijd aandacht voor de laatste trends op het gebied van wonen, slapen en design. We hebben de nieuwste collectie meubelen in onze woonwinkel in Weert.

Interieur advies?

Buco Wooncentrum heeft een uniek woon-dromen concept. Bij een restyling of verbouwing nemen wij namelijk al jouw interieurwerk én zorgen uit handen. Je kunt geheel onbekommerd naar het eindresultaat toeleven. Persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt namelijk onze kracht en dat is hoe wij werken.

Delen op social media:
Loading...