Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Woonstijl Scandivanisch

Een Scandinavische woonstijl staat voor licht, rust, eenvoud maar allerbelangrijkst functionaliteit. Dat is ook wat de Scandinavische meubels uitstralen: minimalisme en functionaliteit. Functionaliteit staat op op de eerste plek maar gaat doorgaans hand in hand met design. De Scandinaviërs hebben hun eigen woonstijl gecreëerd aangepast op hun eigenaardige, specifieke omgeving. In delen van Scandinavië komt de zon in een helft van het jaar niet op óf gaat deze juist niet onder, om depressie te doorbreken spelen ze hier heel erg op in! Scandinavisch design vind je in verschillende prijsklasses, de Scandinaviërs hebben een goed sociaal stelsel met eerlijke basisvoorzieningen voor iedereen. Je krijgt er voor een eerlijke prijs een juist product. Wij geloven in de Scandinavische filosofie én meubelcreaties, daarom hebben wij onze bedrijfscultuur en dna gebaseerd op de Scandinaviërs!

Scandinavisch design kenmerken

Scandinavisch design straalt licht, rust en ruimte uit. Het is tijdloos én een lust voor het oog. Kenmerkend zijn meubels op slanke (vaak schuine en hoge) pootjes. Je vindt een licht kleurenpalet bestaande uit: wit en pasteltinten vaak terug. Elke woonstijl is anders. Daarom heeft ons team van experts altijd aandacht voor de laatste trends op het gebied van wonen, slapen en design. Combineer bijvoorbeeld Scandinavisch design eens met industriële meubels. We hebben de nieuwste collectie meubelen in onze woonwinkel in Weert. 

Interieur advies?

Buco Wooncentrum heeft een uniek woon-dromen concept. Bij een restyling of verbouwing nemen wij namelijk al jouw werk én zorgen uit handen. Je kunt geheel onbekommerd naar het eindresultaat toeleven. Persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt namelijk onze kracht en dat is hoe wij werken.

Delen op social media:
Loading...