Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Woonwinkel in Eindhoven

Zoekt u een woonwinkel in Eindhoven? Dan bent u bij Buco wooncentrum aan het goede adres. Op zo’n dertig minuten rijden van Eindhoven en Valkenswaard bevindt zich onze showroom, waar u een groot assortiment vindt van designmeubelen. Al meer dan tweehonderdvijftig jaar staat Buco garant voor kwalitatief hoogstaande meubelen, voor de eerlijkste prijs. Designmeubels zijn onze passie en wij vinden dat een luxe interieur voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn. Een bezoekje aan onze woonwinkel is dus zeker de moeite waard. 

Bekijk het assortiment meubelen

De kernwaarden van Buco

Wanneer u uw interieur samenstelt in onze woonwinkel nabij Eindhoven, kiest u voor:

  • De eerlijkste prijs
  • Een luxe interieur op maat
  • Persoonlijke communicatie
  • CO2 neutraal meubilair dat niet ten koste gaat van mens en milieu
  • Uitstekend en onafhankelijk interieuradvies

Bij Buco kiezen we voor merken met een missie

Wilt u graag inspiratie opdoen? Dat begrijpen wij helemaal. U bent van harte welkom in onze luxe woonwinkel in de buurt van Eindhoven, waar wij een ruim assortiment aan meubelen bieden en veel verschillende merken. Dit zijn stuk voor stuk merken die aansluiten bij onze visie. We maken gebruik van Europese fabrikanten en leveranciers en doen niet mee aan ‘fast furniture’. Al meer dan tweehonderdvijftig jaar is onze naam een begrip voor iedereen die kwaliteitsmeubelen zoekt. Bij Buco kiest u dus voor duurzame, kwalitatief betaalbare meubelen én een duurzame service.

Laat u verrassen door onze woonstijlen

Buco Wooncentrum laat u een scala een verschillende stijlen zien. Wanneer u zoekende bent naar wat u nou echt aantrekkelijk vindt, kan een bezoekje aan onze woonwinkel vlakbij Eindhoven u een eind op weg helpen. Ook wanneer u elementen uit verschillende stijlen mooi vindt, is het vaak goed mogelijk deze te combineren. Weet u niet zeker of de meubelen die u graag ziet wel bij elkaar passen? Geef dit gerust aan. Wij kunnen u voorzien van passend interieuradvies.

Interieuradvies in onze woonwinkel bij Eindhoven

Wilt u graag interieuradvies en bezoekt u daarom onze woonwinkel in de regio Eindhoven en Valkenswaard? Wij zijn u natuurlijk graag van dienst. Wij staan garant voor een persoonlijke benadering, waarbij er gericht wordt gekeken naar uw woonwensen en uw budget. Onze interieurstylist luistert goed tijdens een oriënterend gesprek welke woonstijlen uw voorkeur hebben en welke praktische zaken er meegenomen moeten worden in het vrijblijvende advies dat we u geven. Maak uw keuze uit een van onze pakketten en wij ontzorgen u op het gebied van de inrichting van uw woning.

Bezoek onze showroom

Jarenlange ervaring en hart voor het vak; mooie meubels voor de eerlijkste prijs: dat is waarom Buco Wooncentrum bij u past. Plan een afspraak met ons om onze showroom te bezoeken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die eerlijk design u kan bieden. Uw persoonlijke wensen staan altijd aan de basis van uw interieur, zodat u daar jaren van kunt genieten. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u meer weten over ons professionele interieuradvies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Loading...