Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken
Sale | Tot 70% korting | Snel leverbaar

Calia Italia: Italiaanse designmeubels

Calia Italia is een bekende naam in de wereld van designmeubels en wordt weleens gezien als de perfecte uiting van Italiaans vakmanschap en hedendaags ontwerp. Dit Italiaanse merk heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van Italiaanse designmeubels die niet alleen esthetisch zeer aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor uitstekend comfort. De Italiaanse designmeubels van Calia Italia worden dan ook internationaal gewaardeerd. Met Calia Italia haal je zowel de elegantie als de ontspanning van het echte Italië in huis.

Meer lezen Minder lezen
Calia Italia: Italiaanse designmeubels

Calia Italia staat voor echt vakmanschap

Italië staat wereldwijd bekend om zijn eeuwenlange traditie van ambachtelijk vakmanschap. Calia Italia zet deze erfenis voort door Italiaanse designmeubels te produceren die getuigen van de ambachtelijke perfectie waar Italië om bekend staat. Elk meubelstuk dat de fabriek van Calia Italia verlaat, is met de hand gemaakt door bekwame vakmensen, waardoor een meer dan uitstekende kwaliteit wordt gegarandeerd. Deze visie sluit naadloos aan bij de kernwaarden die Buco nastreeft, dus wij zijn trots dat we u deze Italiaanse designmeubels kunnen bieden.

Italiaanse designmeubels met tijdloze elegantie

Calia Italia heeft oog voor de hedendaagse esthetiek. Het assortiment Italiaanse designmeubels van Calia Italia onderscheidt zich door strakke lijnen, moderne vormen en tijdloze elegantie. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde leren bank of een minimalistische fauteuil, de ontwerpen van Calia Italia passen naadloos in diverse interieurstijlen, zoals de woonstijl Modern, de woonstijl Tijdloos en vanzelfsprekend de woonstijl Italiaans. Meubelen van Calia Italia combineren als vanzelf modern design met Italiaanse verfijning.

Compromisloos comfort

Het uiterlijk is natuurlijk ontzettend belangrijk bij deze Italiaanse designmeubels, maar Calia Italia heeft desondanks nooit het belang van comfort onderschat. Een meubel is immers een gebruiksvoorwerp. Daarom is elk meubelstuk van Calia Italia ontworpen met gebruiksgemak en ergonomie in het achterhoofd. Bij deze Italiaanse designmeubels zult u merken dat u rijkelijk ondersteund wordt. Deze meubels zijn niet alleen prachtig om te zien, maar gemaakt om echt op te kunnen ontspannen.

Hoogwaardige materialen

Tijdloos is bij Italiaans design ook écht tijdloos. Calia Italia maakt namelijk enkel gebruik van eersteklas materialen, zoals bij Italiaanse designmeubels gebruikelijk is. Het merk maakt gebruik van leer, luxe stoffen en duurzaam hout. Hierdoor zien uw Italiaanse designmeubels er niet alleen schitterend uit, ze kunnen door het gebruik van deze superieure materialen de tand des tijds met gemak doorstaan.

Persoonlijk interieuradvies bij Buco

Calia Italia biedt Italiaanse designmeubels van ongeëvenaarde kwaliteit, die het rechtstreekse resultaat zijn van jarenlange ervaring en Italiaans vakmanschap. Wilt u graag uw interieur voorzien van deze moderne klassiekers of vraagt u zich af hoe u een Italiaanse sfeer in uw woning kunt creëren? Wij geven u graag passend interieuradvies, waarbij we uiteraard rekening houden met uw voorkeur voor de meubels van Calia Italia of andere merken die u aanspreken. We onderzoeken samen met u wat uw woonwensen precies inhouden en hoe u deze tot uiting kunt laten komen in uw woonruimte.

Bekijk hier onze collectie van Calia Italia

Ontdek hier onze online collectie van Calia Italia of ervaar de pracht van deze Italiaanse designmeubels in onze showroom in Weert. We bespreken graag in een oriënterend gesprek wat uw woonwensen zijn, zodat we kunnen toewerken naar de woonruimte van uw dromen. Uiteraard houden we hierbij uw unieke ideeën, stijlvoorkeuren en budget nauwlettend in het oog. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, of om een bezoek aan onze showroom te plannen.
 

Loading...