Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Zizeau

Een van de merken van Nederlandse bodem die wij met trots aanbieden is Zizeau. Dit merk streeft -net als wij- naar perfectie. Zij doen dit door altijd te zoeken naar de balans tussen vorm, materiaal en design. Bij Zizeau komt dit alles samen in een prachtige collectie met een moderne, maar tijdloze stijl, die elegantie en comfort uitstraalt. De zitmeubelen van Zizeau nodigen uit om heerlijk te ontspannen en te genieten van de dag. De ontwerpen van Zizeau hebben een kenmerkende ‘Dutch touch’, onder andere doordat ze in Nederland ontworpen en vervaardigd worden.

Meer lezen Minder lezen
Zizeau

De hoge kwaliteit van Zizeau

Verschillende ontwerpers hebben voor Zizeau unieke meubelen bedacht en ontwikkeld. Hierdoor heeft elk meubelstuk een eigen identiteit, terwijl de kenmerkende kwaliteit van Zizeau niet uit het oog verloren wordt. Zizeau levert meubels die zich onderscheiden door hun bijzondere, maar subtiele vormenspel. Met meubelen van Zizeau kies je voor:

  • Design van Nederlandse bodem
  • Comfort en ontspanning
  • Ongekende kwaliteit

De meubelen van Zizeau sluiten vanzelfsprekend aan bij de woonstijl Dutch Design, maar combineren ook goed met vele andere stijlen.

Zizeau staat voor vakmanschap

De zitmeubelen van Zizeau worden op maat gemaakt in de fabriek van Meubitrend, een Nederlandse fabrikant die een ervaring met zich meebrengt van bijna 50 jaar. Vakmanschap en ambacht gaan hier hand in hand met uitstekende materialen, die ook dicht bij huis gehaald worden. En dat zie je terug in de meubels van Zizeau. Met hun diverse mogelijkheden zijn deze luxe meubelen een lust voor het oog. Uiteraard heb je een ruime keuze uit verschillende stoffen, kleuren en materialen. Hierdoor zijn de zitmeubelen van Zizeau volledig aan te passen aan je persoonlijke smaak en voorkeuren.

Zizeau en Buco

Zizeau maakt jouw meubels in Nederland, van eerlijke materialen en voor eerlijke prijzen. Dit sluit naadloos aan bij onze visie en onze kernwaarden. Daarnaast zorgt Zizeau voor zitmeubelen op maat en zijn hun meubelen van uitzonderlijke kwaliteit. Onder andere vanwege deze redenen, past Zizeau uitstekend in onze uitgebreide collectie van designmeubelen. Zoals met al de merken die wij jou bieden, ervaren we ook met Zizeau een partnerschap, waarbij de wensen van jou, de klant, op nummer één staan.

Passend interieuradvies bij Buco

Ben je zoekende wat betreft je interieur of vraag je je af of dit mooie merk bij jouw gedroomde inrichting past? We begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat als het gaat om de keuze van je interieur. Wij voorzien je daarom graag van persoonlijk interieuradvies, waarbij we Zizeau of andere merken van jouw voorkeur natuurlijk graag meenemen. Dankzij ons unieke droom-wonen concept, hoef je je geen zorgen te maken over het proces of het eindresultaat. Samen met jou zoeken we naar de balans tussen stijlen en praktische oplossingen, met jouw woonwensen als leidraad. Natuurlijk hou jij in dit proces altijd de eindregie in handen; het gaat immers om jouw persoonlijke leefomgeving.

Bekijk online ons aanbod of kom langs

Bekijk hier onze collectie van Zizeau of kom langs in onze showroom, waar je deze en vele andere meubelen in het echt kunt ervaren. We bespreken in een oriënterend gesprek graag met jou wat jouw gedroomde interieurwensen zijn, waarbij we uiteraard je voorkeuren qua stijl meenemen. Neem contact op voor meer informatie of plan een bezoek aan onze showroom in Weert.
 

Loading...