Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Woonstijl Dutch Design

Dutch Design is wereldberoemd en dat is niet voor niets. Kwaliteit en oog voor detail staan op nr.1 bij meubelen van Hollandse bodem. Niet alleen esthetisch is Dutch Design een aanwinst, ook wie op zoek is naar functionaliteit en subliem comfort kan zijn hart ophalen aan de collecties van Nederlandse designmerken.  

Dutch design kenmerken

Ruimdenkend, dat is Dutch Design. Het staat wereldwijd bekend om zijn vooruitstrevende, conceptuele ontwerpen met een speelse twist. Een gedurfde handtekening is onmiskenbaar voor ontwerpen van Nederlandse bodem. Denk aan niet-alledaagse vormen, intrigerende materiaalcombinaties en speelse, heldere kleurencombinaties. Natuurlijk altijd passend te maken bij de persoonlijke woonwensen: Dutch Design iconen zijn te personaliseren met de keuze uit tal van hoogwaardige materialen, rijke stoffen en prachtige leersoorten in een breed palet van kleuren. Zo is ieder designmeubel altijd uniek. Dus zoek jij een woonwinkel in Eindhoven of Weert? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom! 

Elke woonstijl is anders. Daarom heeft ons team van experts altijd aandacht voor de laatste trends op het gebied van wonen, slapen en design. We hebben de nieuwste collectie meubelen in onze woonwinkel in Weert.

Interieur advies?

Buco Wooncentrum heeft een uniek woon-dromen concept. Bij een restyling of verbouwing nemen wij namelijk al jouw werk én zorgen uit handen. Je kunt geheel onbekommerd naar het eindresultaat toeleven. Persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt namelijk onze kracht en dat is hoe wij werken.

Delen op social media:
Loading...