Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Landelijke woonwinkel te Weert

Laat je inspireren in onze landelijke woonwinkel in Weert. Een landelijk interieur is rustgevend en romantisch. De natuurlijke elementen welke terug komen zorgen ervoor dat een landelijke inrichting ook stoer is. Een misverstand over de landelijke woonstijl is dat deze zeer zeker ook "strak" kan zijn zoals een moderne inrichting heeft, maar natuurlijk met landelijke eigenschappen. Een landelijk interieur komt goed tot zijn recht in een landhuis of oud huis. Wij voeren landelijk wonen graag op onze eigen manier uit. Dit is namelijk tijdloos, samen met een vleugje Scandinavisch en Italiaans wonen. 

Wat is een landelijke woonstijl?

De landelijke woonstijl is de oudste en eerste stijl die ooit is ontstaan. Toen de mens niet meer rondtrok en zich vestigde in een "huis" of hut ging dit gepaard met landbouw. De werktuigen welke ze hiervoor gebruikten werden in huis bewaard. Dit gaf een rustiek en landelijke uitstraling. De landelijke stijl is daardoor de oudste en meest rustieke stijl die we kennen. Er bestaan tegenwoordig natuurlijk veel stromingen in de landelijke stijl. Landelijk design straalt comfort, rust en sfeer uit én is tijdloos. Er wordt veel gebruik gemaakt van pure materialen zoals hout en rustieke meubels. Vergezochte designs zul je hier niet snel tegenkomen.

Elke woonstijl is anders. Daarom heeft ons team van experts altijd aandacht voor de laatste trends op het gebied van wonen, slapen en design. We hebben de nieuwste collectie meubelen in onze landelijke woonwinkel te Weert.

Een landelijke woonstijl met moderne elementen

De landelijke woonstijl leent zich uitstekend om te combineren met een of meerdere strakke meubelen. Door het contrast hierin op te zoeken, door bijvoorbeeld warme vloerkleden te combineren met strak meubilair, blijft de landelijke look-and-feel een eigentijdse uitstraling houden. Bij Buco adviseren wij daarom om ook te kijken naar andere stijlen, om zo tot de ideale samenstelling te komen. Zo brengen wij graag de warmte van het landelijke design samen met de elegantie van de Italiaanse woonstijl. Wil je liever een andere stijl combineren met de landelijke uitstraling van je woning? Wij zijn je ook dan graag van dienst.
 

Interieur advies?

Wil jij graag persoonlijk en betrokken interieuradvies? Buco Wooncentrum heeft een uniek woon-dromen concept. Bij een restyling of verbouwing nemen wij namelijk al jouw werk én zorgen uit handen. Je kunt geheel onbekommerd naar het eindresultaat toeleven. Persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt namelijk onze kracht en dat is hoe wij werken.

Delen op social media:
Loading...