Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Woonstijl Italiaans

Een Italiaanse woonstijl is al beroemd sinds 1900. Met name door de perfectie, de verfijning én de hoogwaardige kwaliteit. In de jaren twintig van de vorige eeuw was het Italiaans design een beetje te vergelijken met het Art Deco uit Frankrijk. Later is het steeds meer gaan geloven in haar eigen klasse. Dit leverde uiteindelijke een eigen, verfijnd en prachtig design op. Italianen staan voor soberheid met een vleugje glamour en elegantie.. Wij geloven in de Italiaanse filosofie en meubelcreaties, daarom voegen wij aan onze gehele meubelcollectie een vleugje Italiaans dna toe!  

Italiaans design kenmerken

Italiaans design straalt rust en kwaliteit uit, is tijdloos én een lust voor het oog. Kenmerkend voor een italiaans interieur is sober vakmanschap met een vleugje glamour. Elke woonstijl is anders. Wil jij bijvoorbeeld de elegantie van Italiaans design samen laten komen met robuuste, industriële meubels? Of verkies je deze stijl in combinatie met de Hotel Chique woonstijl? Wij adviseren jou graag. Ons team van experts heeft altijd aandacht voor de laatste trends op het gebied van wonen, slapen en design. We hebben de nieuwste collectie meubelen in onze woonwinkel in Weert.

Interieur advies?

Buco Wooncentrum heeft een uniek woon-dromen concept. Bij een restyling of verbouwing nemen wij namelijk al jouw werk én zorgen uit handen. Je kunt geheel onbekommerd naar het eindresultaat toeleven. Persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt namelijk onze kracht en dat is hoe wij werken.

Delen op social media:
Loading...