Wonen

Wonen in stijl bij Buco Wooncentrum, wij zorgen er in de showroom in Weert voor dat u inspiratie op kunt doen of onze adviseurs specifieke vragen kunt stellen. Met onze uitgebreide collectie op het gebied van wonen zorgen we voor complete woonprogramma’s en verlichting, net als karpetten en ons nieuwe merk design depot of de mooie banken en eetkamerstoelen die er beschikbaar zijn.

Zitmeubelen en wonen

Werp online een blik op ons uitgebreide assortiment voor wonen of kom naar de showroom om de verschillende meubelen zelf vast te pakken en uit te proberen. We nodigen u bijvoorbeeld graag uit om op de heerlijke banken te komen zitten, waar we u meer kunnen vertellen over de gebruikte materialen en de invloed daarvan op de warmte van het interieur.

Bekijk de eetkamerstoelen en de tafels die er beschikbaar zijn. We helpen u die graag goed op elkaar af te stemmen, bijvoorbeeld met een grote lamp boven de eettafel. Op die manier ontstaat er een verlenging van de keuken, als centrale plaats van het huis. En lekker onderuit zakken bij de bank? Daarvoor zijn de relaxfauteuils uitstekend geschikt.

Complete woonprogramma’s en verlichting

Zoals u merkt richten we ons op de verschillende elementen van wonen, we zorgen er met de complete woonprogramma’s voor dat u de complete woonkamer om kunt gooien of dat u eenvoudig inspiratie op kunt doen.

Daarmee helpen we u ook graag op weg op het gebied van verlichting. Met de juiste verlichting creëert u eenvoudig een mooie sfeer in huis, mits u de combinatie van bijvoorbeeld directe en indirecte verlichting op de juiste manier maakt. Onze adviseurs helpen u daar graag mee op weg, zodat er voldoende functionele verlichting en sfeerverlichting aanwezig is in huis.

Karpetten en design depot

Bekijk verder bijvoorbeeld onze karpetten en ons nieuwe merk design depot, een exclusieve eigentijdse collectie meubelen en accessoires van hoge kwaliteit. Speel met allerlei mooie accessoires vindt om het interieur net wat meer uitstraling te geven en de belangrijke contrasten en accenten aan te brengen. Het is op die manier heerlijk wonen in een mooie woonkamer, eetkamer en de rest van het huis.

Interieuradvies- en ontwerp voor wonen

We helpen u graag op weg met inspiratie om mooi te wonen. Bovendien kunnen we een interieuradvies of -ontwerp voor u maken, waarmee we eenvoudig aangeven hoe u de mogelijkheden van uw huis optimaal kunt benutten. Kom naar de showroom of doe online alvast inspiratie op, onze adviseurs staan voor u klaar.