Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Hotel Chique woonstijl

Zoek je naar luxe en elegantie in je eigen huis? Dan heb je waarschijnlijk wel gehoord van Hotel Chique, een woonstijl die erg in opkomst is. Een hotelervaring hoort warm en luxe te zijn en dat is precies wat deze stijl wil uitstralen. De Hotel Chique woonstijl is opgeruimd, warm en gemakkelijk te onderhouden. Deze stijl heeft veel weg van een Italiaanse inrichting, omdat ook deze stijl een gevoel van glamour in je eigen huis brengt. Ben je op zoek naar de weelderige sfeer van de Hotel Chique woonstijl? Wij vertellen je alles over de kenmerken van deze nieuwe, hippe interieurstyling. 

De materialen van de Hotel Chique woonstijl

Wanneer wij denken aan de Hotel Chique woonstijl, dan zien we meteen prachtige materialen voor ons als fluweel, marmer, keramiek, hout en metaal. Een behangetje is binnen deze unieke stijl naar onze mening een must. Vloerkleden zijn warm, luxe en comfortabel. Je meubels zijn van ongeëvenaarde kwaliteit, zoals je dat ook aantreft in een top notch hotel. Denk aan gracieuze banken en fauteuils met een zachte bekleding en geraffineerde details. Voor het echte hotelgevoel blijft de uitstraling van deze woonstijl, ondanks zijn weelderigheid, uiterst verfijnd. Het is luxury living, met het comfort en de vertrouwdheid van je eigen huis.

Rustige kleuren als basis

Deze verfijning wordt onder andere bereikt door het kleurenpalet dat gebruikt wordt bij deze stijl. Neutrale kleuren en zachte tinten voeren de boventoon, zoals crème, beige, taupe en grijs. Maar daarnaast hoef je niet te schuwen voor wat meer aanwezige, maar nog steeds kalme kleuren als blauw, groen, bruin en zwart. Daarnaast is goud onontbeerlijk, dat je eenvoudig terug laat komen in glimmende accessoires. Haal de boenwas maar vast tevoorschijn, want deze elementen mogen goed blinken! De rust van de kleuren zorgt voor een perfecte basis voor het contrast met deze accessoires en bevestigt de rijkdom die de Hotel Chique woonstijl op subtiele wijze uitstraalt.

De toepassing van de hotel Chique woonstijl: meubels en verlichting

In een kwaliteitshotel vind je de perfecte balans tussen comfort en verfijning. Deze wordt bereikt door het kleurenpalet en de accessoires, maar vanzelfsprekend ook door de gekozen meubels en de verlichting. Er wordt gekozen voor designproducten, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en een zeer verfijnde afwerking hebben. Denk bijvoorbeeld aan een grote, stijlvolle bank met een zachte bekleding of een verfijnde salontafel met een rustige uitstraling. Vergeet ook niet om aandacht te besteden aan je verlichting, want de Hotel Chique woonstijl kan natuurlijk niet zonder een grote hanglamp met een passende lampenkap, elegante wandlampen en tafellampen met een warme, gedempte verlichting. 

Vraag advies over de Hotel Chique woonstijl

<>De Hotel Chique woonstijl is een prachtige, modieuze woonstijl die luxe en comfort uitstraalt. In dit interieur waan je je als het ware in een vijfsterrenhotel. Wanneer jij je wilt baden in het gevoel van het hotelleven, kom dan inspiratie opdoen in onze showroom of vraag ons om meer informatie. De Hotel Chique woonstijl moet immers niet ontaarden in een aaneenschakeling van goud, bling en kitsch. Om dit te voorkomen, geven wij jou graag passend advies. Dus zoek jij een woonwinkel in Eindhoven om kennis te maken met deze en andere woonstijlen? Maak gerust een afspraak om samen te kijken naar jouw persoonlijke woonwensen. Uiteraard kunnen we verschillende stijlen combineren, zodat we uiteindelijk jouw ultieme, persoonlijke hotelervaring thuis gevonden hebben. Want persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt onze kracht.

Delen op social media:
Loading...