Op zoek naar interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!
Showroom bezoeken

Woonstijl Modern

Een modern interieur is het meest gangbare interieur, omdat alles kan zolang het maar in de huidige tijdsgeest past. Er bestaat ook geen exacte definitie van een modern interieur. Naar onze mening is een modern interieur ergens tussen design, trends en het minimalistische van een scandinavisch interieur in.

Modern design kenmerken

Een modern design moet in de huidige tijdsgeest passen. Daarom vinden wij dat een modern interieur iedere dag kan verschillen. Naar onze visie bestaat een moderne inrichting uit diverse kleuren in een doorgaans neutrale of witte omgeving, het kleurgebruik kan variëren in grijs-, blauw- of groentinten. Een combinatie van design, Scandinavisch, tijdloos en industriële meubels is op dit moment modern. Kubistische elementen worden gecombineerd met ronde of organische vormen zodat de ruimtes worden gebroken. De belijning van de meubels mag wat verfijnder zijn ipv erg grof, dun metaal en hout geeft een verfijnde look. Elke woonstijl is anders. Daarom heeft ons team van experts altijd aandacht voor de laatste trends op het gebied van wonen, slapen en design. We hebben de nieuwste collectie meubelen in onze woonwinkel in Weert.

Interieur advies?

Buco Wooncentrum heeft een uniek woon-dromen concept. Bij een restyling of verbouwing nemen wij namelijk al jouw werk én zorgen uit handen. Je kunt geheel onbekommerd naar het eindresultaat toeleven. Persoonlijke aandacht en maatwerk: daar ligt namelijk onze kracht en dat is hoe wij werken.

Delen op social media:
Loading...