Gratis advies

Wooninspiratie vind je overal, in woonbladen, op tv en online. Maar een woonomgeving moet wel passen bij jou, de gebruiker. Het maken van (praktische) keuzes en het creëren van een huis naar een thuis kan soms lastig zijn. Dit is juist waar wij goed in zijn. De juiste ondersteuning in de juiste keuzes.

 

Bij ons kun je terecht met al je vragen over het inrichten van je huis.

Wij zijn altijd benieuwd naar jou, een interieurplan begint met goed luisteren. Met deze informatie gaan wij verder aan het werk.

Want zonder deze informatie kunnen wij niet voor jou een stijlvolle basis, die wij - indien gewenst - aanvullend met decoratie creëren.

Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met de verrassende kleur- en materiaalcombinaties.

 

Hoe werkt het?

-Samen plannen we een afspraak

-Jouw woonwensen worden zorgvuldig bekeken. Persoonlijke voorkeuren en wensen mogen niet overgeslagen worden. Met een kopje koffie of thee, brengen we jouw woonstijl en woonwensen in kaart.

-Aan de hand van jouw plattegrond en eventueel zelf meegenomen foto's en/of afbeeldingen, wordt een advies gemaakt. In de winkel laten wij eventueel direct de mogelijkheden zien, voelen en ervaren.

*Eventueel kan er nog een 2d tekening met 3d sfeerbeelden gemaakt worden.

 

Maak nu een afspraak

 

Een interieuradvies met maar liefst een waarde van €500,- en vindt plaats in onze winkel. Het leuke voor jou als klant is dat deze kosten vervallen.

*voorwaarden gratis interieuradvies
Het betreft een gratis advies ter waarde van €500,-(intake, tekening, advies, waar nodig komen wij bij je thuis (thuisbezoek is gratis binnen een straal van 30km))
Wij mogen foto's maken van de bestaande situatie en van de nieuwe situatie na interieuradvies en styling. Deze foto's mogen wij gebruiken op onze website, Facebook, overige media en andere uitingen.