Gratis interieuradvies

Wooninspiratie vind je overal, in woonbladen, op tv en online. Maar een woonomgeving moet wel passen bij jou. Het maken van (praktische) keuzes en het creëren van een huis naar een thuis kan soms lastig zijn. Dit is juist waar wij goed in zijn. De juiste ondersteuning in de juiste keuzes.

 

 

Mijn naam is Monique Mols en ik ben gespecialiseerd in interieuradviezen. 

Ik ben altijd benieuwd naar jou, een interieurplan begint met goed luisteren. Met deze informatie ga ik verder aan het werk. Want zonder deze informatie kan ik niet voor jou een stijlvolle basis, die wij - indien gewenst - aanvullend met decoratie creëren.

-Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met de verrassende kleur- en materiaalcombinaties.-

Hoe werkt het?

-Samen plannen we een afspraak

-Jouw woonwensen worden zorgvuldig bekeken. Persoonlijke voorkeuren en wensen mogen niet overgeslagen worden. Met een kopje koffie of thee, brengen we jouw woonstijl en woonwensen in kaart.

-Aan de hand van jouw plattegrond en eventueel zelf meegenomen foto's en/of afbeeldingen, wordt een advies gemaakt. In de winkel laten wij eventueel direct de mogelijkheden zien, voelen en ervaren.

*Eventueel kan er nog een 2d tekening met 3d sfeerbeelden gemaakt worden.

 

Maak nu een afspraak

 

Een interieuradvies kost €500,-  en vindt plaats in onze winkel. Voor jou als klant vervallen deze kosten.

*voorwaarden gratis interieuradvies
Het betreft een gratis advies ter waarde van €500,-(intake, tekening, advies. Waar nodig komen wij bij je thuis (thuisbezoek is gratis binnen een straal van 30km))
Wij mogen foto's  van de bestaande situatie en van de nieuwe situatie na interieuradvies en styling gebruiken voor onze website, Facebook, overige media en andere uitingen.